31 Ekim 2007 Çarşamba

UYKUSUZ GECELER.....

Nihayet taşınma işim bitti yeni evime yerleşdim sayılır sadece ufak tefek eşyalarım kaldı yerleşdirilcek o kadar.Çok yorucu bir haftasonu geçirdim işe pestilim çıkmış bir halde geldim dün .Birde buaralar sağolsun Melisa beni geceleri uyutmuyor.Sürekli beni odasında yanında istiyor.Ben onun odasını 4 aylıkken ayırmışdım ve tek yatmaya alışkındı ama ne olduysa bu 3 haftadan beri geceleri sürekli uyanıyor beni yanında istiyor.Bir yandan annelik duygularım baskın çıkıyor kıyamıyorum nasıl olsa gündüz beni görmüyor gece yanında olayım bari diyorum ama ben çok uykusuz kalıyorum.Odasına gitmiyim biraz ağlar susar ve uyur diyorum ama ağlamasını kesmiyor ve başını karyolasına vurup anne gel diye bağırıyor.Annelik işte hemen gidiyorum nasıl izin veriyim ki o kadar ağlamasına.Büyüyünce uykumuzun düzene girceğini sanıyordum ama düzenimiz dahada bozuldu eskiden ne güzel uyuyordu .Melisayı nasıl tek başına bensiz uymaya alıştırabilirim.Önerilerinizi bekliyorum......

6 yorum:

Aybike Ceylan dedi ki...

Kolay gelsin, guzel bir hafta sonu diliyorum.
Sevgiler

Aybike Ceylan dedi ki...

Simdi detaylica okudum da yazini, bilemiyorum cocuklarin hep degisik donemleri oluyor, buda onlardan biri galiba.
Biz ikiz kizlarimi hastaneden gelir gelmez odalarina koymustuk, hic bir zaman yanimiza almadik ama ilk Amerika'ya geldigimizde biraz yeri yadirgadikalari icin yanlarinda olmamizi istediler, bizde bir muddet odalarinda olup ellerini tutmustuk onlar uyuyana dek, belki Melisa'da simdi yeni bir yerde, o yuzden boyle yapiyor olabilr ama emin ol gececektir, kendini biraz daha guvende hissetmesi gerek galiba.

Tekrar kolay gelsin doiyorum.

sultan sönmez dedi ki...

Sevgili Aybike;
Yorumun için çok teşekkürler canım dediklerin doğru benimde galiba...Düzelmesini sabırla bekliyorum.
Sevgiler....

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Annelik dünyanın en zor görevi. Allah yardımcın olsun Sultancım sevgiyle http://sicakpaylasimlar.blogspot.com/

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Sultancığım, sabretmekten başka çare yok galiba. Anne olarak onların hangi yaşlarda olurlarsa olsunlar ağlamalarına dayanmak zor olsa da daha sonraki bağımlılıklar adına buna katlanmak gerekir diye düşünüyorum. Çok ağladığı zamanlarda kucağınıza almadan onun yanında olduğunuzu hissetmesini sağlayın, ılık süt, su gibi şeyler verin. Belki bir faydası olur diye düşünüyorum.
Kolay gelsin der, sabırlar dilerim.
Sevgilerimle...

sultan sönmez dedi ki...

Kesinlikle öyle Ayselcim...

Işıl ablacım süt veriyorum ama Melisa huysuz olduğu zaman hiç bir şekilde ne süt nede su içiyor.Bende uykusunun arasında veriyorum.
Hepinize çok teşekkür ederim alakanızdan dolayı....